Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

zaken

Computer winkel ter overname

Prijs: Nader overeen te komen

366 keer bekeken • Status: Actief

Computer winkel ter overname

 

Na 18 jaar zelfstandig ondernemer te zijn geweest in het centrum van Den Haag is het tijd voor iets nieuws. In onze winkel verkopen we tweedehands en nieuwe pc’s, laptops, onderdelen en randapparatuur.  Daarnaast leveren we diverse diensten zoals reparaties en het installeren van nieuwe software. Salih Computers staat al jaren bekend als een winkel waar men niet alleen op een professionele manier geholpen worden, maar ook op een menselijke. Bij de elektronica giganten zijn mensen vaak een nummer, terwijl wij liever samen met onze klanten kijken hoe we ze toch kunnen helpen.

Ook hebben we een grote voorraad aan oude (legacy) computeronderdelen die elders niet meer verkrijgbaar zijn, soms zelfs online niet.

 

Men wordt een dagje ouder en het is tijd geworden om na te denken over de verkoop van dit familiebedrijf. De winkel is 84m2, gevestigd in het centrum van Den Haag aan de Prinsegracht

(vlak bij het Westeinde Ziekenhuis) en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een goede doorloop voor de winkel langs. Voor de winkel bevindt zich ook een druk stoplicht, dus de winkel wordt vaak gezien door automobilisten die moeten wachten.

 

Het liefst zou ik het bedrijf willen verkopen aan iemand die met verse enthousiasme deze winkel een tweede leven kan geven. Ik ga over niet al te lang met pensioen, dus het is nu aan iemand anders om het stokje over te nemen. Je zal een bedrijf overnemen met trouwe klanten die hier al jaren komen. Bovendien neem je ook een grote voorraad aan onderdelen over die niet meer ingekocht kunnen worden. Onze klanten weten dit, dus we zijn een belangrijk adres voor hun problemen die anders niet opgelost kunnen worden.

 

18 jaar geleden begon ik met een internetcafé waar we ook wat onderdelen verkochten, toen werd het echt een winkel en nu richten we ons steeds meer op reparaties. De nieuwe eigenaar zal een bedrijf overnemen met veel mogelijkheden voor groei. Iemand met nieuwe ideeën, met meer verstand van sociaal media e.d zal het bedrijven kunnen moderniseren en verder laten groeien. Kansen genoeg dus voor een nieuwe (en misschien jongere) eigenaar, dus als je interesse hebt neem dan contact op. Ik ben benieuwd naar wat je plannen zijn om dit mooie bedrijf over te nemen.

Reageer nu!

Contact-informatie

Salih Computers ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 070-3882254

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)