Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

zaken

Goed lopend vakantiebedrijfje in ZW Hongarije

Prijs: Nader overeen te komen

536 keer bekeken • Status: Actief

We bezitten 2 prachtige gerenoveerde boerderijen in Zuid-West Hongarije, die we te koop aanbieden (allebei of één van de twee) met het management van de andere vakantiewoningen van andere eigenaren, die we beheren in het dorp en buurdorp.

Eén van de huizen is ons eigen huis.
Dat is een grote boerderij met een aparte gastenhuis onder één dak te samen 165 m2, beiden met nog een overdekt terras van 7 en 40 m2. 
Er is een flink stallencomplex van 210 m2 en een heerlijk ingegraven zwembad met gedeeltelijk houten terras met een mooie vaste houten prieel. 
Alles staat op een grondstuk van 6500 m2, waarvan 3600 m2 een acacia bos is met 3000 volwassen acaciabomen, deze zijn zeer goed voor de houtkachel of voor de verkoop. 
Het andere gedeelte van het grondstuk is een prachtige parkachtige tuin met fruitbomen en (bloeiende) planten.
Er is ook een minicamping van te maken en of in de stallen zouden nog extra appartementen gemaakt kunnen worden, de bovenverdieping van het huis is over de gehele oppervlakte (165 m2) hier kunnen ook kamers gemaakt worden.
We verkopen ons huis voor de vaste prijs van 129.000 euro. Daarbij kan dus het gastenhuis zelf verhuurd worden, ons andere vakantiehuis en de 2 andere vakantiehuizen beheerd worden.

Het Muemlék is ons andere vakantiehuis.
Dit is een monument uit 1866 en zeer netjes gerenoveerd met toestemming van de monumentenzorg hier in Hongarije. de authentieke elementen zijn bewaard gebleven en juist gebruikt voor de charme van het huis, maar we hebben er wel een heerlijk luxe vakantiehuis van mogen en kunnen maken.

Er zijn een grote woonkamer met half open keuken en 3 slaapkamers.

Er zijn 4 luxe badkamers, allen met wc en wastafel, 3 badkamers zijn met inloopdouche en 1 badkamer met ligbad.

Het huis is rolstoeltoegankelijk (we hebben gasten die er om die reden gebruik van maken).

Het grondstuk is 5900 m2, de helft wordt door een boer gebruikt de andere helft is ook een prachtige tuin, met enorme walnotenbomen, fruitbomen en (bloeiende) planten.

Er is een prachtige betonnen zwembad die met tegels is bekleed in terra kleur, met ingebouwde lampen.

Een groot overdekt terras overziet de tuin met het zwembad.
Dit huis verhuren we zeer succesvol, nu oktober 2017 is het voor 2018 al 17 weken verhuurd!
Dit huis kan bewoond worden door de nieuwe eigenaar en 2 kamers bijvoorbeeld verhuurd worden als B&Bm alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en 2 slaapkamers een eigen ingang vanaf de tuin.
Het is ook een uitstekende investering als vakantiehuis door de mooie opbrengst.
Het is ook mogelijk dat indien dit vakantiehuis gekocht wordt, de nieuwe eigenaar het management van ons eigen huis (dat we dan in zijn geheel ook gaan verhuren) en de 2 andere huizen gaat beheren.
Aangezien dit een monument is lopen verbouwingen voor dit huis niet eenvoudig en is het waarschijnlijk niet mogelijk het uit te breiden.
We verkopen het Muemlék voor 149000 euro dit is helemaal compleet inclusief de gehele zeer smaakvolle bij het huis passende inboedel!

Op de website zijn de huizen te zien.
Het Voorhuis is het vakantiehuis dat bij ons eigen huis hoort en Het Muemlék is in zijn geheel te zien op de website: www.droomhuisinhongarije.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nagydobsza
(Hongarije)
Tel: 0036 733 48004

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)