Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Jet Ski business over te nemen te Tenerife

Prijs: € 125.000,-

954 keer bekeken • Status: Actief

Beschrijving:

Dit is een geweldige kans om te werken onder de zon en eigenaar te worden van een succesvol Jet Ski excursie bedrijf te Tenerife Zuid.

Als u heeft overwogen om een watersport excursie in het Zuiden van Tenerife te starten weet u waarschijnlijk al dat het onmogelijk is om de nodige verguningen te verkrijgen en ben je gedwongen een gevestigd bedrijf over te nemen.

AARZEL DUS NIET ...dit is UW kans !!!!

Bij dit bedrijf zijn 9 verguningen,5 recente Jet Ski's bouwjaar 2018 met minder dan 300 vaaruren en een vaste locatie (pantalon) in de haven inbegrepen.
Verder ook alle benodigdheden zoals verkoopsdesk,materiaal,flyers,reklameborden, wetsuits,reddingsvesten.snorkels en een 6 Jetski plaatsen ponton.

Golf Del Sur is een geweldige locatie voor een Jet Ski bedrijf doordat er het hele jaar door vele toeristen vertoeven maar het beduidend minder concurentie heeft dan in de grotere havens zoals bv Puerto Colon en Las Galletas.

Het bedrijf draait met succes en dit kan 7/7 dagen vanwege het heerlijk zomers klimaat het hele jaar door en ook word vertegenwoordigd door zij goede naam en diverse excursieshops en website's.

Meer info +34.627.999.565

             

Of via mail

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Steenokkerzeel
(Vlaams-Brabant, Belgiƫ)
Tel: +32(0)475903590

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)