Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Vakantiepark in merengebied van Groot Polen te koop

Prijs: € 79.000,-

3.314 keer bekeken • Status: Actief

Vakantiepark te koop met 6 houten huisjes van 60 m2, een hoofdgebouw van 54 m2 met daarin een verhuurbaar appartement met badkamer, 2 magazijnen, een keuken en een receptieruimte en/of winkeltje, een sanitair gebouw met douche en toilet voor kampeerders, een buiten zwembad, een speeltuin en een minigolf baan. Hoofdgebouw kan ook gebruikt worden als woning voor eigenaar of beheerder.

 

Gelegen in het toeristische gebied in West-Polen, Gelegen direct bij 2 grote recreatiemeren met een strand, bootjesverhuur, en watersportmogelijkheden. Het vakantiepark ligt tussen andere vakantieparkjes en privé vakantiehuisjes met in dat gebied ook vele horeca gelegenheden (restaurants, pizzeria, ijssalons) alsmede supermarkt, winkeltje, marktje, bakker en ijssalons. Op 600 meter afstand zijn sportgelegenheden zoals tennisbaan, atletiekbaan en sportvelden.

 

De 6 gemeubileerde houten huisjes hebben beneden een woonkamer, een keuken en een badkamer en boven een hal en 2 slaapkamers. Totale oppervlakte circa 60 m2 (40m2 + 20m2).

 

Grondoppervlak ca. 2000 m2

 

Oplevering mogelijk per direct of op termijn. Vraagprijs € 179.000. Gedeeltelijke betaling van de koopprijs € 79.000 en rest in termijnen mogelijk.

 

De overname betreft alleen het onroerend goed dus geen bedrijfsovername, geen goodwillkosten geen personeel. Ter plaatse is indien gewenst de mogelijkheid een ervaren flexibel bedrijf in te huren voor sleutelbeheer, schoonmaak, onderhoud, toezicht en verhuur. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u gedurende juli en augustus dat zelf wenst te doen maar in de overige maanden dit wenst uit te besteden.

 

Een ideale investering voor een vakantiepark runnen of als u de tijd heeft de huisjes per stuk te verkopen. Tevens uitbreidmogelijkheden ter plaatse door meer huisjes in de omgeving te kopen of grond voor grotere camping.

 

Richtprijs van zulke huisjes in de omgeving € 40.000-€ 50.000 per stuk.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Miedzychod
(Polen)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)