Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Vrije beroepen kantoorruimte te huur in Antwerpen.

Prijs: € 600,-

136 keer bekeken • Status: Actief

Vrije beroepen kantoorruimte te huur in Antwerpen.

Deze kantoorruimte te huur bevindt zich in de diamant wijk van Antwerpen waar +-15.000 mensen werken, vol met burelen, winkels en werkplaatsen, dus met veel passage en potentiële klanten binnen handbereik. De MediaMarkt winkel in het shoppingcenter “Century Center” is vlak bij gelegen.
Deze buurt is de veiligste buurt van Antwerpen (zelf Benelux). Twee politie kantoren, in deze kleine buurt, controleren deze straten met camera’s en frequente patrouilles.

De te huren kantoorruimte is 200meter van het Centraal station te Antwerpen in de Vestingstraat.
Het totaal vernieuwde Centraal station van Antwerpen heeft nu een TGV verbinding met al de groot steden van Europa. In de te huren kantoorruimte zijn er geen bijgeluiden van dit station hoorbaar. Het Centraal station van Antwerpen is geluidsarm doordat het meeste treinverkeer in de overdekte hal plaats vind.

De kantoorruimte is vlot bereikbaar met bus, tram, trein en 3 parkeergarages in de straat op nog geen 100m van dit bureel, dus uw klanten hoeven geen tijd te verliezen met parkeerplaats te zoeken indien ze toch met de auto komen.

Het gebouw heeft centrale verwarming en er is een wekelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke delen van het gebouw.
Er is ook mogelijkheid tot plaatsing van professionele reclame in de inkomhal van het gebouw.

De inkom van het gebouw en lift zijn bovendien beveiligd met HD camera’s. Huurders geraken enkel binnen door middel van fingerprint-technologie, klanten maken gebruik van een moderne touchscreen die verbonden is met uw parlofoon. (ook met beeld indien gewenst)

De toegangsdeur van deze kantoorruimte te huur is een beveiligde stalen deur met beveiligings slot. (zie foto’s)

De inkom van het gebouw en lift zijn bovendien beveiligd met HD camera’s. Huurders geraken enkel binnen door middel van fingerprint-technologie, klanten maken gebruik van een moderne touchscreen die verbonden is met uw parlofoon. (ook met beeld indien gewenst)

 


De te huren kantoorruimte , met een totale oppervlakte van ± 25m², bevindt zich op de 2de verdieping en kan zowel met de lift of met de trap bereikt worden. De kantoorruimte die volledig gerenoveerd werd, kreeg onder andere een nieuwe vloer. Er is ook een aparte sanitaire ruimte voorzien.

In de kantoorruimte zelf is er ook een safe aanwezig.

Voor de volledigheid geven we nog mee dat er ook een sanitaire ruimte en een keuken voorzien zijn met warm water.

De prijs bedraagt 600 euro per maand, exclusief overige kosten (water, elektriciteit,…).
Alle gemeenschappelijke vaste kosten 117€/maand: water, elektriciteit, schoonmaak, verwarming en warm water in de praktijkruimte, lift, parlofoon, onroerend goed belasting…)

 


De ideale huurder

Het liefst kijken we uit naar iemand met een respectabele business en achtergrond, die gesteld is op privacy en kalmte en dus ook geen overlast zou bezorgen bij de andere huurders in het gebouw. Dit klinkt wellicht ietsje strenger dan het lijkt, maar we willen graag de rust bewaren en de goede gang van zaken niet verstoren.

Klinkt dit allemaal als muziek in uw oren? Stuur ons dan als de bliksem een e-mail met vermelding van uw telefoonnummer. Wij geven u graag meer info.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

House Of Diamonds BV ( Bedrijf )
4 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Vestingstraat 44, Antwerpen 2018
(Antwerpen, Belgiƫ)
  • 1 / 8
  • 2 / 8
  • 3 / 8
  • 4 / 8
  • 5 / 8
  • 6 / 8
  • 7 / 8
  • 8 / 8

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)