Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Horecapand met woonappartement, op 2.400 m2 in Frankrijk

Prijs: € 225.000,-

424 keer bekeken • Status: Actief

  • Bestemming:
  • Horeca
  • Oppervlakte:
  • 305 m²

Café/restaurant met professioneel ingerichte keuken, grote tuin met terras, kelders en een woon-appartement op de verdieping, v.v. woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Een aangrenzend gebouw bevat 4 gastenkamers met bij elke kamer een eigen badkamer. Daarnaast staat er ook een zelfstandige huisje, dat tot een gîte zou kunnen worden verbouwd. 
Het geheel wordt verkocht inclusief de complete bedrijfsinventaris, de dan aanwezige voorraad en goodwill.

Het café heeft een bar en 8 tafels met ieder 4 stoelen. Ideaal voor de lunches die werklieden bij hun werkgever kunnen declareren. Het restaurant bestaat uit een L-vormige ruimte met 24 couverts volgens de ‘corona-opstelling'.

Dit pand staat in een dorpje in de buurt van een oud kasteel, dat al generaties lang bewoond wordt door een aansprekende familie, waarvan de geschiedenis terug gaat tot  koning Lodewijk de XIVe.

Op 6 km biedt het kanaal van Nivernais mogelijkheden tot wandelingen of fietsen op het ‘jaagpad’ en er zijn uitstekende visplekken aan de oever in de schaduw van de bomen. Op ongeveer 10 minuten zijn er de vijvers van Vaux, La Perchette (221 ha) om te vissen en het meer van Baye om te zwemmen en te varen.

Verderop in het Morvan-massief vindt u de Pannecière-meren (520 ha) en de Settons (360 ha), ook geschikt om te vissen en te zwemmen.

Nevers en de snelweg A77 (naar Parijs) zijn goed bereikbaar.

Kortom een pand met mogelijkheden voor mensen met ondernemerszin

 

Referentie SI1271

Reageer nu!

Contact-informatie

Serviceimmo ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nievre Bourgondië
(Frankrijk)
Tel: 0033785072704

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)