Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Leuk en snel thuiswerk

Prijs: Nader overeen te komen

409 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Speciaal voor mijn Nederlandse vrienden en vriendinnen heb ik een leuke manier gevonden om vanuit huis wat bij te verdienen.
Heel simpel, het openen van e-mailtjes en het invullen van enquêtes, dit kost je per dag ongeveer 15 a 20 minuutjes werk, bij het aanmelden krijg je al een saldo van € 1.95, eenmaal aangemeld kun je beginnen met het sparen van punten.

Voor iedere email die je opent krijg je 1 punt, en wanneer je besluit om met de onderzoekjes of enquêtes mee te doen, dan krijg je meer punten afhankelijk van de lengte en aard van de enquête dat kan 50 punten of 100, 200 punten zijn.

Dan kun je iedere week ook meedoen met de toto, het voorspellen van voetbal uitslagen of de eerste drie van de formule 1 voorspellen, daar kun je behoorlijk snel wat punten mee verdienen.

Zelf hou ik het gewoon simpel, ik doe alleen mee met de enquêtes en open de e-mailtjes, mijn punten laat ik meestal oplopen 7000 punten, en dan wissel ik ze in voor dus € 98 euro, 7000 punten lijkt veel, maar geloof me dat gaat vlugger dan je denkt.

Het is niet om rijk van te worden, maar het is wel leuk meegenomen toch? De uitbetaling gaat zonder problemen, je geeft opdracht om je punten te laten uitbetalen en je opdracht wordt binnen 4 werkdagen verwerkt, en dan staat het op je rekening, zelf heb ik al ongeveer 18x uitbetaald gekregen en dit allemaal ( zonder problemen ) 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
14 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Tilburg
(Noord-Brabant, Nederland)
  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)